Administratiekantoor ZZP Eindhoven

ZZP'er en op zoek naar een administratiekantoor in Eindhoven? Profinancials Administratie en belastingadvies Eindhoven gaat graag voor je aan de slag!

Iedereen heeft zijn eigen specialiteiten. Jij wil je graag bezig houden met het werk waar je als ZZP voor gekozen hebt. Waarschijnlijk niet met je administratie of belastingaangiften. Aangezien ZZP administratie onze specialiteit is, is Profinancials het administratiekantoor waar jij als ZZP'er naar op zoek bent.

Door jouw ZZP administratie door ons te laten verzorgen krijg jij meer tijd om te ondernemen, meer kennis over je financiële zaken, heb je geen zorgen meer rondom je administratie én ben je er zeker van dat je alle belastingvoordelen die voor jou als ZZP'er bestaan maximaal benut.
administratie eindhoven - administratiekantoor profinancials - kantoor binnenzijde het team aan het werk

Profinancials, hét administratiekantoor voor ZZP'ers in Eindhoven

Een korte introductie van Profinancials Administratie & belastingadvies Eindhoven. Vanuit ons administratiekantoor aan de Aalsterweg in Eindhoven helpen en ondersteunen we ZZP, MKB, expats en particulieren op het gebied van administratie, boekhouding, fiscaliteit en financieel advies. We genieten van het persoonlijke contact dat wij onderhouden met onze klanten en bieden daarbij graag een waardevol klankbord.

Onze diensten zijn erop gericht jou te laten focussen op je werkzaamheden. Wij nemen alle administratieve en fiscale zorgen uit handen en besparen je daarmee tijd en geld, zodat jij efficiënt kunt ondernemen.

Tegen een eerlijk vast tarief per maand versimpelen we jouw administratie tot het uploaden van je bonnen. We verzorgen je belastingaangiftes en geven je proactief advies als we zien dat zaken slimmer kunnen.
Groepsfoto profinancials 600x400

8 redenen waarom je als ZZP een administratiekantoor wilt inhuren.

De ZZP administratie is verplicht voor de belastingdienst. Nou is het bijhouden van je administratie met een online boekhoudpakket niet moeilijk. Ten onrechte wordt het uitbesteden van je administratie als ZZP’er soms als kostenpost gezien. Uitbesteden biedt namelijk een aantal belangrijke voordelen.

Financieel overzicht

Je bonnen en facturen worden met een goed boekhoudpakket zoals bijvoorbeeld Snelstart automatisch ingelezen. Dat betekent dat je ze enkel inscant of er een foto van maakt en ze naar je boekhoudpakket upload. De rest gaat vanzelf.

Het inrichten van de administratie, waarmee je voor jezelf overzicht creëert, is lastiger. Overzicht is onmisbaar bij de opbouw van een succesvol en financieel solide bedrijf. Wij creëren dit overzicht samen met jou. Zo is het niet alleen voor de belasting duidelijk, maar  vooral ook voor jezelf waar je winst maakt en waar je omzet laat liggen. Waar je kosten zitten en hoe je deze beter onder controle kunt krijgen.

Tijd om te ondernemen

Wanneer je als ZZP gebruikt maakt van een administratiekantoor, maak je tijd vrij voor andere zaken. Je hoeft niet meer zelf te controleren of je alle bonnen wel  hebt en of alles klopt met je betaalrekening. Ook ben je geen tijd meer kwijt aan het opstellen van je belastingaangiftes. Je wint dus tijd die je ergens anders voor kunt gebruiken.

3. Wetten en regels ZZP

De wetten en regels voor ZZP werkzaamheden en belastingen veranderen geregeld. Wil jij de tijd investeren om alle wet- en regelgeving zelf uit te zoeken? Het scheelt je natuurlijk enorm veel tijd als jouw administratiekantoor dit voor je doet en je op de hoogte stelt wanneer het voor jou van belang is. Dat mag je van een goed administratiekantoor verwachten. Veel ZZP’ers in Eindhoven vinden alleen dit al genoeg reden om met ons samen te werken. Het geeft rust en tijd. Kies je voor ZZP administratie dan ondersteunen we je ook in je bedrijf. Je vragen kun je ons dan altijd stellen.

4. Belastingaangiftes

Onder ons “administratie voor ZZP all-in pakket” vallen ook al je belastingaangiftes. We stellen je maand of kwartaalaangifte omzetbelasting voor je op,  versturen je deze voor akkoord en dienen de aangiftes voor je in bij de Belastingdienst.

We weten of jij recht hebt op ondernemersregelingen en kunnen ontheffing van administratieve verplichtingen voor je aanvragen als je daar recht op hebt. Je belastingaangiftes worden volledig voor je verzorgd.

5. Belastingvoordelen voor ZZP

Bij het opstellen van jouw aangiftes voeren we niet blindelings de beschikbare gegevens in. We beoordelen jouw positie ten opzichte van alle regelingen in de belastingwetten waardoor vrijstellingen of ontheffingen gelden voor jou als ZZP’er. We adviseren je wanneer je recht hebt op aftrekposten of vrijstellingen, of hoe je daarvoor in aanmerking komt. We zien dat ZZP’ers die geen gebruik maken van een administratiekantoor regelmatig (forse) voordelen laten liggen, waar ze wel gewoon recht op hebben. Bij Profinancials kijken we daarbij niet alleen naar je huidige positie, maar ook naar het verleden en de toekomst.

6. ZZP Jaarrapport

Met het all-in pakket pakket stellen we ook een jaarrapport voor je op na afsluiting van het boekjaar. We bieden je daarbij de mogelijkheid om het rapport samen te bespreken.

Het ZZP jaarrapport is in tegenstelling tot de winst- en verliesrekening en de balans, niet verplicht. Maar wanneer je investeringen wilt gaan doen, of bv. een lening of hypotheek wilt afsluiten heb je deze bijna altijd nodig. Voor wie dat wil bieden we ook de mogelijkheid om het jaarrapport te deponeren bij de KvK.

7. Persoonlijk advies

Klanten van administratiekantoor Profinancials Eindhoven waarderen onze persoonlijke en bruikbare adviezen. We staan naast je als financieel en fiscaal adviseur. Van plan om iets te kopen, maar weet je niet zeker of dat op de zaak kan? Is het slimmer om even te wachten met een investering? Wat zijn de voorwaarden van een auto op zaak als ZZP’er?

Geen wazige ‘algemene info’, maar advies op maat voor jouw situatie.

8. Succesvoller ondernemen

Als je jouw administratie als ZZP-er uitbesteed aan ons administratiekantoor scheelt dat een hoop zorgen. Doordat je weet dat je administratie in goede handen is krijg je meer focus op je werk. Het is een fijne gedachte om te weten dat je altijd kunt bellen of mailen met je vragen. Dat je even kunt sparren met een financieel adviseur en weet dat je niet ineens onverwacht problemen met de belasting krijgt. We staan naast je, controleren je stukken voor je en geven je proactief advies. Zorgen die andere ZZP’ers wel hebben geeft jou een voorsprong. Onze bijdrage helpt jou succesvoller te ondernemen.

9. Kosten administratiekantoor ZZP

De kosten van het uitbesteden van je ZZP administratie aan een administratiekantoor zijn fiscaal aftrekbaar. Met alle tijdswinst, zekerheid van de fiscale voordelen en het advies dat je krijgt wanneer je het maar nodig hebt, is de rekensom al snel gemaakt dat uitbesteden je geld gaat opleveren in plaats van kosten.

favicon

ZZP administratie | All-in pakket

We verzorgen de ZZP administratie vanuit ons administratiekantoor aan de Aalsterweg in Eindhoven. We werken met een vast bedrag per maand, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Voor dit all-in tarief verzorgen we jouw boekhouding, stellen we jouw jaarrapporten en belastingaangiftes op en dienen deze voor je in. We leggen je daarbij in begrijpelijke taal uit wat we doen en waar we zien dat je dingen slimmer kunt doen.

Tenzij er bijzondere omstandigheden zijn is het vaste all-in tarief voor ZZP administratie € 95,- per maand.

Waarom administratiekantoor voor ZZP in Eindhoven?

Het is uiteraard jouw eigen voorkeur of je een administratiekantoor in Eindhoven wilt of een kantoor ‘gewoon ergens in Nederland’. Het meeste contact verloopt online en via de telefoon. Als je vragen hebt kun je ons namelijk altijd bellen of mailen. 

In sommige gevallen het wel fijn om af te spreken bij ons kantoor in Eindhoven. Bijvoorbeeld om complexere zaken door te spreken of moeilijke situaties samen te bespreken. Dat wij in Eindhoven zitten is dan een voordeel. Belangrijker is dat we een persoonlijke benadering hebben. Dat we je kennen, weten waar je wat aan hebt en je ondersteunen met het bouwen en laten groeien van je onderneming.

Administratiekantoor als ZZP-er aftrekbaar?

Ja, het uitbesteden van je administratie en belastingaangiften zijn bedrijfskosten. Voor ZZP-ers zijn deze kosten fiscaal aftrekbaar. 

Als je meer dan 1 uur per maand aan jouw boekhouding besteedt – inclusief je belastingaangiften – dan is het in de meeste gevallen al rendabel om de ZZP administratie uit te besteden.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op. We horen graag wat je doet en vertellen je precies welke voordelen het je biedt zodra wij jouw zzp administratie en belastingaangiften verzorgen.

Huseyin Alp - Boekhouder en vennoot - Profinancials

Huseyin Alp

Vennoot

Tax Return support needed?

Please visit our income tax return page (ENG) and request your dutch tax filing online!